İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

Sevgili KTO Karatay Üniversitesi Öğrencileri,

Sizleri aldığınız eğitim ile ilgili tecrübeniz, memnuniyetiniz ve beklentilerinizi anlamak, yüksek öğretimde iyileştirilmesi gereken alanları belirlemek amacıyla hazırladığımız ankete katılmaya davet ediyoruz. Ankete katılan KTO Karatay Üniversitesi lisans öncesi, lisans ve lisansüstü öğrencileri arasında yapılacak çekilişte;

  • Bir kişiye 30.000 TL
  • Beş kişiye 10.000 TL
  • On kişiye 5.000 TL ve
  • Yirmi kişiye 2.000 TL değerinde online alışveriş hediye kartları takdim edilecektir.
  • Anket sorularını bitirdiğiniz eğitim yılınızdaki deneyimlerinize dayanarak cevaplandırabilirsiniz.
  •  Aynı katılımcının birden çok anket formu doldurduğu tespit edilirse bu anketler çekiliş dışı bırakılacaktır.

Anketin amacı, içeriği ve ödül çekilişine katılma şartları ile ilgili detaylı bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.

Bu çalışmadaki temel amacımız, sizlerin geri bildirimleri doğrultusunda eğitim ortamınızı iyileştirmek ve sizler için daha kaliteli bir öğrenim deneyimi sunmaktır. Bu ankete katılarak, üniversitenizdeki eğitim ve hizmetlerin geliştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz. Sizin görüşleriniz, üniversitelerimizin gelişimi ve iyileştirilmesi için büyük önem taşımaktadır. Cevaplarınız, daha iyi bir eğitim ve hizmet anlayışı oluşturma yolunda bizlere rehberlik edecektir.

Anketimiz Yükseköğretim Kurulu tarafından KTO Karatay Üniversitesi’nde uygulanmakta olup tamamen anonimdir ve topladığımız bilgiler kesinlikle gizli tutulacaktır. Ayırdığınız zamanın değerli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle, anketi aşağıda belirtilen şartlara uygun şekilde dolduran her öğrenci özel bir çekilişe katılma şansı elde edecektir.

Anket 31 Temmuz saat 23:59’a kadar açık kalacaktır. Anketi doldururken dilediğiniz zaman ara verebilir ve daha sonra devam edebilirsiniz.

ÖDÜL ÇEKİLİŞİNE KATILMA ŞARTLARI

Çekilişe katılmak için anketin sonunda sizden bir rumuz ve anahtar kelime belirtmeniz istenecektir. Çekiliş tamamen rastgele yapılacak olup, yalnızca dikkatlice ve doğru bir şekilde doldurulan anketler çekilişe dahil edilecektir. Çekilişte ödül kazanan rumuzlar ve ödül kartının nasıl alacağına dair detaylı bilgiler üniversiteniz tarafından üç hafta içinde tüm öğrencilere gönderilecek e-mail ile ilan edilecektir. Ödülünüzü talep ettiğinizde sizden ankette girdiğiniz anahtar kelimeyi söylemeniz istenecek ve bu doğrulama sonucu hediye kartınız elektronik olarak size KTO Karatay Üniversitesi Rektörlüğü tarafından ulaştırılacaktır.

  1. Rastgele, hatalı ve çelişkili doldurulan anketler tespit edilecek ve geçersiz sayılacaktır. Anket sorularına olumlu ya da olumsuz cevap sunmanız çekilişteki şansınızı kesinlikle etkilemeyecektir. Bu sebeplerle anketi doldururken dikkatli ve dürüst olmanızı rica ediyoruz.
  2. Aynı katılımcının birden çok anket formu doldurduğu tespit edilirse bu anketler çekiliş dışı bırakılacaktır. Tekrar doldurma durumlarının kontrol edilebilmesi için ödülünüzü teslim aldığınızda sizden bölümünüz, üniversiteye giriş yılınız, not ortalamanız gibi bilgileri de teyit etmeniz istenebilecektir.
  3. Çekilişe katılmak için yanıtlarınızı kaydetmeyi unutmayınız.

Çekilişin sonunda ödül kazanmasanız bile, yanıtlarınız ve görüşleriniz bizim için büyük önem taşımaktadır. Anketin sonunda, yükseköğrenim deneyiminiz hakkında paylaşmak istediğiniz düşünceleri, sorunlu gördüğünüz alanları ya da ankete dair fikirlerinizi yazabileceğiniz iki açık uçlu soru bulunmaktadır. Sizlerin geri bildirimleri, eğitim ve öğretim ortamının gelişimi için kritik bir rol oynamaktadır.

Anket sorularını bitirdiğiniz eğitim yılınızdaki deneyimlerinize dayanarak cevaplandırabilirsiniz.

Katılımınız ve katkılarınız için teşekkür ederiz.

Ankete gitmek için lütfen tıklayınız.

22 Temmuz 2024