Sonuçları görüntüleyebilmek için http://capsonuc.karatay.edu.tr/ linki üzerinden giriş sağlayarak T.C. Kimlik Numaranız ile sorgulama yapabilirsiniz.

Kayıt Tarihleri : 23-24 Eylül 2024

Kayıt için gerekli belgeler: Kayıt yaptırdığınız yıla ait puan detaylarını gösterir belge

ÇAP ’ta ücret öder miyim?

Çift anadal programına kabul hakkı elde eden öğrencilerden anadal programının normal öğrenim süresince çift anadal programı için herhangi bir ücret talep edilmez. Ancak anadal programı mezuniyeti veya anadal programındaki normal öğrenim süresinin aşılması (ön lisans programlarında 2 yıl, lisans programlarında 4 yıl) hâlinde çift anadal yapılan program için öğrencinin anadal programında hak sahibi olduğu bursluluk/indirim oranı esas alınarak ders kaydı yapılacak yıla ilişkin ücret üzerinden alınacak dersin AKTS değerince hesap yapılır.

Kayıt kuralları nelerdir?

Çift anadal programına kayıt olmaya hak kazanan öğrenciler, çift anadal programına kabul edildikleri ilk yarıyılda ilan edilen tarihler arasında kayıtlarını yaptırmalıdır.

Aynı anda birden fazla çift anadal diploma programına başvuru yapılabilmekte olup eğer bir öğrenci birden fazla programa kabul edilmişse sadece birisini tercih edip kayıt yaptırabilmektedir.

Ders kaydı için yapılması gerekenler nelerdir?

Çift anadal öğrencisinin her dönem alacağı ders yükü, ana dalında aldığı ders AKTS’si dikkate alınarak Çift Anadal Programı Koordinatörü tarafından belirlenir.

ÇAP’a kayıt yaptırdıktan sonra Bölüm Çap Koordinatörüne giderek ders kaydı için gerekli olan;

* Çift Anadal / Yandal Ders Kayıt Formu

* Çift Anadal Programı Transfer Dersler Formu

* Çift Anadal / Yandal Protokol Formunun doldurularak Öğrenci İşleri Direktörlüğü'ne teslim edilmesi gerekmektedir.

Çift Anadal /Yandal Ders Kayıt Formunda yer alan dersler Öğrenci İşleri Direktörlüğü tarafından sisteme eklenir.

20 Eylül 2024