İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Celal Işıklar, 06-07 Mayıs 2024 tarihlerinde Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Hukuk Meslekleri Zirvesi'nde önemli bir sunum gerçekleştirdi. "Hukukun Işığında Geleceğini İnşa Et" temasıyla düzenlenen zirvede, Doç. Dr. Işıklar, AYİM Onursal Başsavcısı sıfatıyla ve KTO Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi adına "Hakimlik Mesleği Üzerine" konulu bir sunum yaptı.

AYİM Onursal Başsavcısı ve KTO Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi Akademisyeni Doç. Dr. Celal Işıklar’ın Sunumu Yoğun İlgi ile Karşılandı

Yoğun katılımla gerçekleşen programda, hukuk alanındaki farklı meslek gruplarından birçok profesyonel, akademisyen ve öğrenci etkinlikte yer aldı. Doç. Dr. Işıklar; hakimlik mesleğinin önemi, mesleki etik ve sorumluluklar ve bu meslekte başarılı olmanın yolları üzerine kapsamlı bilgiler aktardı.

“Hakimlik Mesleği, Toplum Düzeninin Korunmasında Kritik Bir Rol Oynamaktadır”

AYİM Onursal Başsavcısı Doç. Dr. Celal Işıklar, konuşmasında hakimlik mesleğinin, adaletin sağlanmasında ve toplum düzeninin korunmasında oynadığı kritik rolü vurguladı. Ayrıca, mesleğin icrası sırasında karşılaşılan etik ikilemler ve bu durumlarla başa çıkma stratejileri hakkında önemli noktalar paylaştı. Işıklar, mesleğe yeni adım atan genç hukukçulara da seslenerek, dürüstlük, tarafsızlık ve adaletin her zaman ön planda tutulması gerektiğini belirtti.

Hukuk alanın geleceği konusunda katılımcılara önemli perspektifler kazandıran program, hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

20 Mayıs 2024