İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

Bu sene altıncısı düzenlenen Altın İnsan Ödülleri sahipleriyle buluştu. Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Demet Akarçay Ulutaş, editörlüğünü yürüttüğü 'Evrensel Değerler Bağlamında Etik' kitabıyla “Akademik Altın Kalem Ödülünün sahibi oldu.

"Akademik Altın Kalem Ödülü”nün Sahibi Doç. Dr. Demet Akarçay Ulutaş Oldu

Altın İnsan Ödülleri, Kanlıca Mihrabat Korusu'nda düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Bu sene altıncısı düzenlenen ödül töreninde İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Demet Akarçay Ulutaş, editörlüğünü yürüttüğü “Evrensel Değerler Bağlamında Etik” kitabıyla büyük bir başarıya imza atarak “Akademik Altın Kalem Ödülü”nün sahibi oldu.

“Beni Destekleyen Aileme, Dostlarıma ve Üniversiteme Teşekkür Ediyorum”

Ödül töreninin ardından konuşan Doç. Dr. Ulutaş, bu değerli ödüle layık görülmekten dolayı büyük bir mutluluk ve onur duyduğunu belirtti. Kendisini destekleyen ailesine, dostlarına ve üniversitesine teşekkürlerini sunan Ulutaş, ödülünün kendisine ve akademik kariyerine ilham verdiğini ifade etti.

Doç. Dr. Demet Akarçay Ulutaş; “İnsanlarla paylaşımlar yapmak, yazmak çocukluk hayalimdi, şimdi tam da hayalimde olduğu gibi keyif aldığım, kendimi gerçekleştirebildiğim bir mesleğe sahibim. Bu ödül ile insanlara ulaşabildiğimi ve mesleğimde doğru bir taraftan ilerlediğimi hissediyorum. Elbette, kalemin gücünün getirdiği bir sorumluluk var” dedi.

Bu sorumluluğu daha iyi taşıyabilmek için elinden geleni yapmaya devam edeceği söyleyen Akarçay Ulutaş; “Bu ödülümü, bugün dünyanın herhangi bir yerinde, herhangi bir nedenle hayal kuramayan, kursa da gerçekleştirmeye maalesef imkân bulamayan tüm çocuklara, çocuklarımıza, onlara kalemin gücüyle daha iyi bir dünya bırakmak dileğiyle armağan ediyorum. Beni destekleyen, her durumda yanımda olan, akademiye benimle birlikte gönül veren aileme, dostlarıma ve üniversiteme teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

27 Mayıs 2024