İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği ve Makine Mühendisliği Bölümleri, Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) tarafından yapılan incelemeler sonucunda akreditasyon almaya hak kazandı.

“İnşaat Mühendisliği ve Makine Mühendisliği Bölümleri 2026’ya Kadar Akredite Edildi”

MÜDEK Değerlendirme Ekibi, KTO Karatay Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği ve Makine Mühendisliği Bölümlerini; teknoloji ve bilişim alt yapısı, fiziki kaynak yeterliliği ile akademik faaliyetleri bakımından değerlendirdi. Tüm kriterlerin dikkate alınarak hazırlandığı sonuç raporunun ardından 1 yılık çalışmanın sonunda, KTO Karatay Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği ve Makine Mühendisliği Bölümleri, Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) tarafından 30.09.2026 tarihine kadar akredite edildi.

“Üniversitemiz, Öğrencilerine Sunduğu Eğitim İmkânlarının Yüksek Standartlarda Olduğunu Bir Kez Daha Kanıtlamıştır”

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği ve Makine Mühendisliği Bölümlerinin MÜDEK tarafından akredite edilmesinden büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç; “Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği ve Makine Mühendisliği Bölümlerimizin Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) tarafından akredite edilmesinden dolayı büyük bir gurur ve memnuniyet duyuyoruz. Bu akreditasyon, üniversitemizin eğitim kalitesi ve akademik başarılarının bir göstergesidir.

MÜDEK Değerlendirme Ekibi tarafından teknoloji ve bilişim altyapımız, fiziki kaynak yeterliliğimiz ve akademik faaliyetlerimiz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir. Tüm bu alanlarda gösterdiğimiz başarı, üniversitemizin öğrencilerine sunduğu eğitim imkânlarının yüksek standartlarda olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Bu süreçte emeği geçen akademisyenlerimize, idari personellerimize ve öğrencilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

01 Temmuz 2024