İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç bir mesaj yayımladı.

Rektör Ortaç mesajında; “15 Temmuz’da ülkemizin varlığını, milletimizin demokrasiyle yaşama özgürlüğünü, huzur ve refahını hedef alan hain darbe girişiminde bulunuldu. Tarih boyunca hür ve bağımsız yaşamış olan Türk milleti, hiçbir zaman başka ülke ve güçlerin boyunduruğuna girmediğini ve girmeyeceğini tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ilkeleri etrafında birleşerek, halkın gücünün üstünde bir güç olmadığını tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.

“Devletimiz ve Milletimiz, Darbe Girişimine Karşı Başarılı Bir Duruş Sergilemiştir”

15 Temmuz, şanlı tarihimize yazılan yeni bir kahramanlık destanıdır. Milletimiz, atalarımızın Çanakkale Savaşı, Kurtuluş Savaşı gibi destanlarla vatanımızı düşmanlardan koruduğu gibi genç, yaşlı, kadın, erkek demeden ülkemizin bağımsızlığına göz dikenlere cevap vermiştir. İçeride ve dışarıda hain darbe girişimini planlayanlar ve onlara yardım edenlerle sıkı bir mücadele içerisine giren devletimiz, bu yönde başarılı bir duruş sergilemiştir. Milletimizin zaferleri doğrultusunda, önümüze çıkan engelleri milli birlik ve beraberlik duygusuyla aşacağımıza dair inancım tamdır. Bizlere düşen en mühim görevlerden biri aklın ve bilimin ışığında vatanına, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı güçlü genç nesiller yetiştirmeye devam etmektir. Bu vesileyle milletimizin geleceği için hain darbe saldırısını durduran şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor; destan yazan tüm kahramanlarımıza, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

12 Temmuz 2024