İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, milyonlarca üniversite adayı öğrenciyi yakından ilgilendiren 2024 üniversite tercih dönemi için hazırlıklarını tamamladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da KTO Karatay Üniversitesi Merkez Kampüsünde oluşturulan “Üniversite Tercih ve Tanıtım Merkezi”nde, üniversite adaylarına yönelik doğru tercihleri yapabilmeleri ve hedeflerine ulaşabilmeleri için farklı etkinlikler ile destek olunacak.

Tercih ve Tanıtım Günleri 16 Temmuz-02 Ağustos 2024 Tarihlerinde KTO Karatay’da

KTO Karatay Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Merkezi, hafta sonları da dahil olmak üzere 16 Temmuz-02 Ağustos 2024 tarihlerinde 09.30-18.30 saatleri arasında üniversite adayları ve ailelerine hizmet verecek. Üniversite adayları, üniversite tercih döneminde bölümler, burslar, yurt ve konukevi hizmetleri gibi konularda merak ettikleri soruları KTO Karataylı uzmanlara sorarak yanıt alabilecek.

Merkezde, profesyonel tercih danışmanları, üniversite adaylarının başarı ve puan sıralamalarını dikkate alarak, hangi üniversite ya da bölümlere yerleşebileceklerine dair kapsamlı bilgiler verecek. Adaylar; bölümlerin ders içerikleri, akademik fırsatları, mezuniyet sonrasında istihdam imkânları başta olmak üzere birçok konuda, doğrudan alanında uzman KTO Karataylı akademisyenlerle yüz yüze görüşerek öğrenme fırsatına sahip olacak.

Üniversite Atmosferi, KTO Karatay’da Deneyimlenecek

Tercih ve Tanıtım Günleri kapsamında öğrencilere kampüs turu imkânı da sunulacak. Adaylar; kütüphaneler, spor tesisleri, amfiler, laboratuvarlar ve öğrenci etkinlik alanları gibi önemli yerleri gezme fırsatı bulacak. Kampüs turları sayesinde, üniversitenin dinamik ortamını, yaşam alanlarını, sunduğu sosyal ve kültürel imkânları yakından tanıyarak, üniversite atmosferini yakından hissedebilecek.

Uzman İsimler ile Keyifli ve Bilgilendirici Buluşmalar KTO Karatay’da

23 Temmuz’da Rehber Matematikçim ve Rüştü Hoca, 24 Temmuz’da Rehberlik Ekipleri Amiri Salim Ünsal, 27 Temmuz’da eğitimci, yazar Bayram Meral, KTO Karatay Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Merkezi’nde üniversite adayı öğrenci ve aileleri ile buluşacak. Sevilen konukların tecrübelerini paylaşacağı, üniversite hayatıyla ilgili tavsiyelerde bulunacağı, kariyer planlamalarında yol göstereceği ve soruların yanıtlanacağı etkinlikler, üniversite adayları için bilgilendirici ve keyifli bir deneyim ortamı sunacak.

KTO Karatay Üniversitesi “Tercih ve Tanıtım Günleri” hakkında detaylı bilgi almak için üniversite adayı öğrenciler sosyal medya hesaplarını takip edebilir, web sitesini ziyaret edebilir, 0549 551 1251 numaralı Whatsapp hattından ya da 444 1251 numaralı telefondan ulaşabilir.

16 Temmuz 2024