İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

Türkiye’nin en çok burs veren üniversiteleri arasında yer alan Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, 2024 üniversite tercih döneminde üniversite adaylarının yanında yer almaya devam ediyor. Öğrencilerinin %91’i bir burs veya indirimden faydalanan KTO Karatay Üniversitesi’nde, birçok indirim ve burs imkânı üniversite adaylarına sunuluyor.

Türkiye’nin en çok burs veren üniversiteleri arasında yer alan KTO Karatay Üniversitesi, birçok kategoride burs ve indirim fırsatını üniversite adaylarına sunuyor. Öğrencilerinin %91’i bir burs ve indirimden faydalanan KTO Karatay Üniversitesi, bu dönemde de %30’a varan ilk tercih indirimi, %50 indirimli programlarda geçerli birleştirilebilir tercih indirimi, anlaşmalı kurumlara özel %10 Karatay’a hoş geldin indirimi, %15 Konya Ticaret Odası indirimi, 3.000 TL’ye varan giriş yüksek başarı bursu, çift anadal bursu, spor bursu ve indirimi, şehit gazi bursları, engelli indirimi gibi birçok burs ile öğrencilerine akademik eğitim fırsatı sunuyor. KTO Karatay Üniversitesi, öğrencilere sağladığı bu geniş burs-indirim yelpazesi ve özgün eğitim modeli ile gelecekteki başarılarını desteklemeyi hedefliyor.

“Öğrencilerimizin %91’i Burs veya İndirimden Faydalanıyor”

KTO Karatay Üniversitesi’nin sunduğu burs imkânları ile öğrencilere nitelikli eğitim vermeyi hedeflediklerini belirten Rektör Ortaç; “KTO Karatay Üniversitesi olarak, öğrencilerimize sunduğumuz burs ve indirim imkânlarıyla Türkiye'nin en çok burs veren üniversiteleri arasında yer almaktan büyük gurur duyuyoruz. Amacımız, öğrencilerin eğitim hayatlarını daha erişilebilir ve nitelikli hale getirerek, onların gelecekteki başarılarını desteklemektir. Öğrencilerimizin %91'inin bir burs veya indirimden faydalandığı üniversitemizde, her bir öğrencimizin potansiyelini en üst düzeyde kullanabilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Öğrencilerimizin tüm alanlarda kendilerini geliştirmelerine olanak tanıyan burs ve indirimlerimizle, onların hayallerine bir adım daha yaklaşmalarını sağlıyoruz. Özgün eğitim modelimiz ve geniş burs imkânlarımızla, öğrencilerimize hem bilgi hem de değer katmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

KTO Karatay Üniversitesi’nin burs ve indirimleri hakkında detaylı bilgi almak için üniversite adayları sosyal medya hesaplarını takip edebilir, web sitesini ziyaret edebilir, 0549 551 1251 numaralı Whatsapp hattından ya da 444 1251 numaralı telefondan ulaşabilir.

18 Temmuz 2024