İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç bir mesaj yayımladı.

Rektör Ortaç, mesajında şu ifadelere yer verdi; “30 Ağustos; yalnızca bir zafer değil, aynı zamanda milletimizin bağımsızlığına olan inancının sembolü, geleceğe umutla bakmamız için de bir vesiledir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan bu zafer, Türk milletinin azim ve kararlılığının en güzel örneklerinden biri olarak tarihimizdeki yerini almıştır. Milletimiz; birliğine, beraberliğine yönelik tüm saldırılar karşısında kenetlenerek, milli ve manevi değerlerinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya ispatlamıştır. Bugün, vatan toprağının her karışını canı pahasına savunan aziz milletimizin, kayıtsız şartsız egemenlik aşkıyla yazdığı büyük destanın 102. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Türk milletinin gösterdiği kahramanlık ve fedakârlık ruhuna sahip, büyük zaferin onurunu taşıyan gençlerimiz ile geleceğe umutla bakıyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde kazanılan zaferin gururunu yüreğimizde hissediyoruz. Onların gösterdiği cesaret, bugün de bizlere ilham vermeye devam ediyor.  Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un İstiklâl Marşı’nın mısralarında; “Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki fedâ? Şühedâ fışkıracak, toprağı sıksan şühedâ!” diyerek bahsettiği, her bir karışı şehit kanıyla sulanmış vatan topraklarımızın kıymetini gelecek nesillere aktarmak en büyük vazifemizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zaferi’nin 102. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor; yüce milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

29 Ağustos 2024