İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Hukukta Gelişim Topluluğu tarafından düzenlenen "Mesleki Tecrübe Paylaşımı" söyleşisi, Meram Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz’ın katılımı ile gerçekleşti. Söyleşiye, KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Ramazan Yaşar, Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Aytekin Çelik ile Dr. Öğr. Üyesi Bedia Güleş, Karatay Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Şeyda Tekelioğlu, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

“Kendi Bilginize, Gücünüze ve Yeteneklerinize Daima Güvenin”

Söyleşide, Meram Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, meslek hayatı boyunca edindiği tecrübeleri öğrenciler ile paylaştı. Konuşmasında, öğrencilerin kendi bilgisine, gücüne ve yeteneklerine güvenmesinin önemine değinen Yılmaz; “Bugün, KTO Karatay Üniversitesi’nin kıymetli öğrencileri ile bir arada olduğumuz ve faydalı bilgi paylaşımında bulunacağımız için çok mutluyum. Meslek hayatım boyunca edindiğim en kıymetli kazanımlardan birisi, meslek ve aile büyükleri ile istişare ederek tecrübe paylaşımı yapmamdır. Gözlem yapmanız, tecrübeli kişiler ile iletişim halinde olmanız ve kendinizi sürekli geliştirmeniz çok önemlidir. Sürekli yeni kaynaklar okumalı, araştırma yapmalısınız. Mesleğe adım atarken bırakılan ilk intiba her zaman çok önemlidir. Yaptığınız işte en iyi olmak için emek harcamalı, gelişiminizi sürekli desteklemelisiniz. Kendi bilginize, gücünüze ve yeteneklerinize daima güvenin. Geçmişte yaşanılan olaylara asla üzülmeyin. Daima önünüze bakın ve hatalarınızdan ders çıkarın. Elinizdeki varlıkların kıymetini bilmek, sizi başarıya götürecektir” şeklinde konuştu.

Yoğun ilgi ile gerçekleşen söyleşide öğrencilerin sorularını yanıtlayan Meram Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, öğrencilerin kariyer planlamalarına ve mesleki, mesleki gelişimleri açısından bilgi ve becerileri kazanmaları yönünde öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu. Söyleşi, hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

09 Ekim 2024